Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ζοτς: «Προσεκτικοί με Ίκαρο»


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ίκαρο Καλλιθέας (8/1, 5.00μ.μ, ΕΤ-1), με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να απαιτεί από τους «πράσινους» τη δέουσα σοβαρότητα και συγκέντρωση στο κλειστό της Γλυφάδας.
Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ίκαρο, τόνισε: «Μπορεί ο προσεχής μας αντίπαλος να είναι νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, όμως συνθέτει ένα πολύ καλό σύνολο που θέλει προσοχή.

Έχει πολύ καλή ομάδα και διανύει αυτή την εποχή και μια περίοδο φόρμας. Είναι κάτι που φαίνεται και από τη νίκη του μέσα στην Καβάλα. Αυτό σημαίνει για εμάς πως θα πρέπει να είμαστε και στα 40΄ σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε σε μία ακόμη νίκη».

Απο την πλευρά του, ο διεθνής Σέρβος γκαρντ Μιλένκο Τέπιτς σημείωσε: «Είναι ένας ακόμη αγώνας στον οποίο θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι ένας καλός ''οδηγός'' και για τον αγώνα με τον Ίκαρο.

Είναι μια ομάδα που δημιουργεί ένα καλό σύνολο, χρειάζεται προσοχή. Η νίκη είναι πάντα ο στόχος, αλλά αυτό που θέλουμε επίσης είναι μια καλή εμφάνιση, ανάλογη με αυτή που πραγματοποιήσαμε την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά, να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να παίξουμε με την ίδια ένταση σε επίθεση και άμυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου