Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Μία στροφή πριν τη... «μάχη»


Δυνατές προπονήσεις, εν όψει του μεταξύ τους «μάχης», αναμένεται να κάνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κόντρα σε Ίκαρο Καλλιθέας και Καβάλας αντίστοιχα. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Ελληνικό και Πυλαία στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1.
Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο άδειο ΣΕΦ την Καβάλα και φιλοδοξούν να αφήσουν... πίσω τους την κακή εμφάνιση στη Ρόδο, ώστε να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται στο κλειστό της Γλυφάδας από τον... αρκούντως ανταγωνιστικό Ίκαρο Καλλιθέας, σε μία αναμέτρηση η οποία θα δώσει την ευκαιρία στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να βγάλει τα τελευταία του συμπεράσματα πριν το ντέρμπι των «αιωνίων».

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η μάχη ΑΕΚ-'Αρης. Οι «κίτρινοι» αναζητούν την 3η διαδοχική νίκη τους, μετά από αυτές επί των Ηρακλή και Αμαρουσίου, ενώ η -γεμάτη προβλήματα- «Ένωση» θα στερηθεί τις σημαντικότατες υπηρεσίες του τραυματία, 'Αντονι Γκράντι.

Ο Πανελλήνιος υποδέχεται στη Λαμία τον Κολοσσό Ρόδου. Οι Ολυμπιονίκες» πήραν βαθμολογική ανάσα με την εκτός έδρας νίκη επί του Περιστερίου και ευελπιστούν να φτάσουν στη δεύτερη διαδοχική τους νίκη, ενώ ΠΑΟΚ και Περιστέρι κοντράρονται στην Πυλαία, με τις δύο ομάδες να μετρούν αμφότερες από 5 νίκες και ισάριθμες ήττες

Την Κυριακή, μονόδρομος είναι για τον Πανιώνιο η νίκη επί του Ηρακλή στο κλειστό της Αρτάκης, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθεί μαζί με τον «Γηραιό» και τον Ηλυσιακό στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ το Μαρούσι θέλει μόνο νίκη απέναντι στον ουραγό Ηλυσιακό, στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών:

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/1

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ Ελληνικό 16:00 (NOVASPORTS3) Πηλοΐδης, Παπαπέτρου, Ψαριανός
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΑΚ Γλυφάδας 17:00 (ΕΤ1) Σπυρίδωνος, Μπήτης, Παντελίδης
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ Χαλκιοπούλειο 17:00 Σχινάς, Καρακατσούνης, Διαμαντής
ΠΑΟΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  PAOK Sports Arena, 17:45 (NOVASPORTS3) Αναστόπουλος, Σώμος, Κατραχούρας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ (κεκλεισμένων των θυρών) ΣΕΦ 19:00 Ταβουλαρέας, Ανδρικόπουλος, Ταρενίδης

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Κ.Δ.Γ. Νέας Σμύρνης 17:00 Γκόντας, Φούφης, Καλδίρης
ΜΑΡΟΥΣΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Κ.Γ. Αγίου θωμά 17:00 (ΕΤ1 Τανατζής, Κορομηλάς, Ξενικάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου