Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

«Άσχημο το άδειο Αλεξάνδρειο»


Άσχημο χαρακτήρισε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας, το να παίζεις στο Αλεξάνδρειο χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του Άρη, έπειτα από τη μεγάλη νίκη της ομάδος του στη Θεσσαλόνικη.
Ο τεχνικός του Πανιωνίου κατά τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα τόνισε: «Σημαντική νίκη, γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε δείξει σταθερότητα. Έπρεπε να έχει κόσμο σήμερα, δεν είναι ωραίο θέαμα χωρίς θεατές. Δεν ξέρω αν ήταν αβαντάζ για μας. Στο ξεκίνημα είχαμε μέτριες επιλογές με αποτέλεσμα να είχαμε υψηλό σκορ. Στη συνέχεια ελέγξαμε τα ριμπάουντ και βρήκαμε ρυθμό, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη νίκη».

Παραγυιός: «Θα ήθελα την παρουσία του κόσμου»

Ο Μιχάλης Παραγυιός αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη νίκη που πήρε στην παρθενική του εμφάνιση στο Αλεξάνδρειο: «Πολύ σημαντική στιγμή για μένα καθώς ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα στο Αλεξανδρειο, μάλλον η δεύτερη γιατί την πρώτη ήρθα μαζί με τον πατέρα μου. Ήταν και νίκη και θα ήθελα να έχει κόσμο να δω την ατμόσφαιρα. Εύχομαι να είμαι καλά και να το δω του χρόνου. Ήμασταν καλύτεροι και πήραμε την νίκη. Θα μπορούσαμε να την ευχαριστηθούμε αν είχαμε πάρει κάποια άλλα αποτελέσματα νωρίτερα. Τώρα έχουμε την ΑΕΚ μέσα στην έδρα μας».

Χατζηβρέττας: «Κακό αποτέλεσμα»

Ο Νίκος Χατζηβρέττας από την πλευρά των παικτών του Άρη είπε: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά κακό αποτέλεσμα για μας. Παιχνίδι χωρίς συγκέντρωση, δίκαια κέρδισε ο Πανιώνιος. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε».

Ντρούκερ: «Δεν ήμασταν αποφασιστικοί»

Ο Σαρόν Ντούκερ στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στα λάθη που έγιναν, αλλά και στην αδυναμία που έδειξαν κάποιοι παίκτες του: «Πληρώσαμε τη συγκέντρωσή μας και το γεγονός ότι δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Έπρεπε να έχουμε ενέργεια, τρέλα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και την οποία δεν είχαμε σήμερα. Δεν είχαμε δυνάμεις και αυτό φάνηκε στην άμυνα. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε, είπαμε στα αποδυτήρια. Τώρα να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να είμαστε έτοιμοι για το εκτός έδρας παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου