Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πεδουλάκης: «Κλειδί ο ρυθμός»


Το Περιστέρι υποδέχεται στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» τον Κολοσσό Ρόδου (22/1, 5.00μ.μ, ΕΤ-1), με τον Αργύρη Πεδουλάκη να αναφέρεται στον απαιτούμενο έλεγχο του ρυθμού του αγώνα.
Ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων, Αργύρης Πεδουλάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τους «θαλασσί», τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σωστά δομημένη ομάδα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο ο ρυθμός.

Μετά την αποχώρηση του Σένσλι για οικογενειακούς λόγους εμείς υποχρεωτικά αλλάζουμε κάποια από τα πλάνα μας.

Θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε σε καλή κατάσταση παρά την ελλιπή προετοιμασία λόγω προβλημάτων. Έχουμε μάθει να παλεύουμε παρά τις αντιξοότητες και αυτό θα κάνουμε και με τον Κολοσσό».

Από την πλευρά του, ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ, Έρνεστ Σκοτ, σημείωσε: «Είχαμε προβλήματα τις τελευταίες ημέρες και ένα ήταν το δικό μου αφού δε μπόρεσα να προπονηθώ καλά λόγω ίωσης. Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Είναι θετικό ότι παίζουμε στην έδρα μας και το κοινό θα μας υποστηρίξει και θα μας βοηθήσει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τη σωστή κατεύθυνση που έχουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου