Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Έρτσεγκ: «Νίκη με... γεμάτο ΣΕΦ»


Ο Ζόραν Έρτσεγκ αναγνωρίζει τη σαφή δυσκολία της εντός έδρας αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκας, με τον Σέρβο φόργουορντ να ευελπιστεί στη μαζική συμπαράσταση του κόσμου στο ΣΕΦ.
Ο 26χρονος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», Ζόραν Έρτσεγκ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για...

... τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με την πρωταθλήτρια Τουρκίας (20/1, 9.45μ.μ, ΝΕΤ):

«Η Φενέρμπαχτσε είναι εξαιρετική ομάδα και έχει μεγάλες βλέψεις. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε και στο γεγονός της απόκτησης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Η πορεία που έκαναν στον πρώτο γύρο μάς δείχνει τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε.

Η Ευρωλίγκα ουσιαστικά ξεκινά την Πέμπτη κι επειδή είναι πρεμιέρα το άγχος θα το έχουμε εμείς. Παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε το φαβορί και πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο παρκέ. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό από δω και πέρα και τα λάθη δεν συγχωρούνται».

... την επιθυμητή συμπαράσταση του κόσμου στο ΣΕΦ:

«Θα είναι όμορφο να δούμε το γήπεδο γεμάτο. Η αλήθεια είναι ότι μας έχουν λείψει πολύ και τους περιμένουμε με ανυπομονησία. Δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσουν αρνητικά. Μπορεί στην αρχή να είναι κάπως διαφορετικά, αλλά εδώ και μήνες αυτό περιμένουμε. Να παίξουμε για τον κόσμο μας».

... τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μακρινό πλέον για μας και νομίζω ότι το δείξαμε και το Σάββατο απέναντι στον Ηρακλή. Κοιτάμε μπροστά και τώρα στο μυαλό μας είναι μόνο οι Τούρκοι».

... τη φροντ λάιν της τουρκικής ομάδας:

«Η Φενέρμπαχτσε είναι μια γεμάτη ομάδα σ’ όλες τις θέσεις. Όλοι μαζί πρέπει να προσέξουμε γιατί έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και να αποφασίζουμε εμείς για το ρυθμό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου