Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ανώμαλη προσγείωση για Καβάλα


Η Καβάλα γνώρισε μία άσχημη ήττα από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, με τον τεχνικό των «αργοναυτών», Δημήτρη Πρίφτη, να παραδέχεται ότι ήταν μία άσχημη βραδιά για το συγκρότημά του.
Ο Έλληνας τεχνικός της Καβάλας, κατά τη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε πως έχουν δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη βραδιά για όλους μας. Μια ανώμαλη προσγείωση. Όχι τόσο για την ήττα όσο για την έκταση σκορ και το πώς αγωνιστήκαμε. Δεν μπήκαμε με την απαιτούμενη ενέργεια και χωρίς συγκέντρωση με τον ΠΑΟΚ να μην μας ένιωσε σε αντίθεση με μας που τον νιώσαμε. Κάναμε προσπάθεια αλλά το ψυχολογικό φορτίο ήταν μεγάλο. Ο ΠΑΟΚ ήταν πραγματικά δυνατός και δεν μας έδωσε περιθώρια. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με δύσκολα παιχνίδια και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.


Η ομάδα έχει συρρικνωμένο ρόστερ και έχουμε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε παιχνίδια συνεχόμενα έχοντας μία συνοχή, κυρίως πνευματική».

Πλέον το συγκρότημά του θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά: «ξέρουμε ότι τώρα είμαστε σε δύσκολη ώρα. Ξέρουμε ότι σήμερα όλα φαίνονται λάθος. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως ήμασταν τρεις ώρες πριν το ματς και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με συγκέντρωση.

Όσο για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «από τη στιγμή που είμαστε μέσα στα πλάνα μας και ξέρουμε ποιες είναι οι οικονομικές δυνατότητές, θα ήταν άσκοπο να ζητήσω ενίσχυση. Αν θέλουμε να πάμε ψηλότερα όμως ναι χρειαζόμαστε και άλλες λύσεις».

Σίμονς: «Αρχίσαμε άσχημα»

Ο σέντερ της Καβάλας Σέντρικ Σίμονς, ανέφερε με τη σειρά του: «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου αρχίσαμε άσχημα και βρεθήκαμε να χάνουμε με διψήφιο αριθμό πόντων. Παλέψαμε δυνατά και προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε κάνοντας το καλύτερο δυνατό. Τα εύσημα αξίζουν όμως στον ΠΑΟΚ για την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου