Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Αγχωτική νίκη για ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Περιστερίου σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός της ομάδος Σούλης Μαρκόπουλος, στην Πυλαία στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1.
Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι: «για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε τις δυνατότητες του αντιπάλου μας, το Περιστέρι έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού, που γνωρίζαμε ότι θα μας δυσκολέψει. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να ξεφύγουμε στο σκορ και να φτάσουμε σε εύκολα καλάθια. Κάναμε ορισμένα λάθη που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Στο τρίτο δεκάλεπτο μας έκλεισαν στην άμυνα, χάσαμε κάποια καλάθια, αγχωθήκαμε, όμως, απαντήσαμε με μακρινά σουτ και μπορέσαμε να πιέσουμε και στην άμυνα».

Όσο για τον τραυματισμό του Ντόνι ΜακΓραθ: «τον περιμένουμε να γυρίσει. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα να παίξει».

Μάρσαλ: «Να συνεχίσουμε ανάλογα»

Ο Ρόουλ Μάρσαλ (17π.), από τη μεριά του ανέφερε, για το σημερινό παιχνίδι: «ξεκινήσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο μέρος το Περιστέρι ήταν πιο εύστοχο και πέτυχε εύκολα καλάθια. Είχαμε καλές επιλογές στην 3η περίοδο αλλά δεν βάλαμε τα σουτ, ήμασταν και κάπως διστακτικοί. Χάσαμε κάποια τρίποντα και ο αντίπαλος βρήκε ρυθμό και μείωσε τη διαφορά. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε ανάλογα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου