Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Γιόροβιτς: «Να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»!


Μετά τη δύσκολη και συνάμα σημαντική νίκη της επί του Πανελληνίου, η Καβάλα καλείται αύριο (15/1, 17:00) να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο άδειο από κόσμο (λόγω τιμωρίας) κλειστό της Πυλαίας...
Οι Μακεδόνες γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να πετύχουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε συγκεντρωμένοι με συνέπεια στα ριμπάουντ, καθώς επίσης και να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του μέσα στη ρακέτα», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος υπολογίζει πολύ την φροντ λάιν του ΠΑΟΚ και δη τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Από μέρους του Μπράνκο Γιόροβιτς έκανε λόγο για νίκη! «Σίγουρα θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, από δύο ποιοτικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη και σαφώς για εμάς είναι καλό που δε θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της. Εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη και εάν ήμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, γιατί όχι και να κερδίσουμε», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου