Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Να διατηρήσει το αήττητο η Καβάλα


Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Καβάλα, υποδέχεται στο κλειστό της Καλαμίτσας (5/01, 3μ.μ.) τον νεοφώτιστο Ίκαρο για το «6 στα 6» στην έδρα της, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1.
Έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος, το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη θα πρέπει να δείξει το βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται:

«Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο, μετά από τις πολυήμερες διακοπές του πρωταθλήματος. Ο Ίκαρος παρ’ όλο που είναι ομάδα νεοφώτιστη, έχει μία πολύ σοβαρή παρουσία στο πρωτάθλημα, παίζει πολύ πειθαρχημένο μπάσκετ και έχει έναν καλό προπονητή. Για εμάς είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ενεργητικοί και με τη βοήθεια του κόσμου μας, να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μας στην Καλαμίτσα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πρίφτης στο esake.gr.

Ο Παλάσιο από τη μεριά του ανέφερε ότι θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι, ώστε να χαρίσουν τη νίκη στους φιλάθλους τους: «τα παιχνίδια αυτά μετά από κάποια διακοπή κρύβουν πάντα κινδύνους. Εμείς έχουμε μία σειρά από δύσκολους αγώνες, όμως θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο ματς. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας θα γεμίσει και πάλι το γήπεδο και θα απαιτήσει από εμάς τη νίκη. Γι’ αυτό και εμείς θα ήμαστε εκεί, ώστε να κάνουμε αυτό που θέλουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου