Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πρίφτης: «Κρίσιμο παιχνίδι»


Μετά την ευρεία σε έκταση ήττα από τον ΠΑΟΚ, η Καβάλα καλείται να περάσει νικηφόρα από το κλειστό των Ιλισίων (22/1, 5.00μ.μ), με τον Δημήτρη Πρίφτη να εστιάζει στην κρισιμότητα της αναμέτρησης.
Ο τεχνικός των «Αργοναυτών», Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα τουν ΕΣΑΚΕ για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα των Ιλισίων, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα, με πλούσια και ποιοτική περιφερειακή γραμμή.

Η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της εικόνα, ενώ βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο μετά από την τελευταία της νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου.

Εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε το περιφερειακό τους παιχνίδι, κυρίως στο ανοιχτό γήπεδο, καθώς επίσης και τα ριμπάουντ».

Από την πλευρά του, ο 27χρονος σέντερ, Νίκος Αγγελόπουλος, σημείωσε: «Ο Ηλυσιακός δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που παίξαμε στο πρώτο γύρο στην Καβάλα. Έχεις άλλους παίκτες, άλλο προπονητή και είναι ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του, κάτι το οποίο μαρτυρά και η νίκη του επί του Κολοσσού Ρόδου.

Αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι. Εμείς μετά από την πάρα πολύ άσχημη ήττα στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και για μαθηματικούς, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου