Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Αποθέωση στο ΣΕΦ!


Ο κόσμος του Ολυμπιακού, εκστασιασμένος από την νίκη της ομάδας στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου πήγε στο ΣΕΦ να αποδώσει «φόρο τιμής»  τους νικητές του αποψινού ντέρμπι.  Αποθέωση για Σπανούλη.
Στο ΣΕΦ πήγε η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Την αποστολή περίμεναν πάνω από 500 φίλοι της ομάδας, οι οποίοι σήκωσαν στα χέρια τους αδελφούς Αγγελόπουλους, Παναγιώτη και Γιώργο, οι οποίοι μαζί με τον ερυθρόλευκο κόσμο περίμεναν τους  θριαμβευτές.
Εκτός από τους Αγγελόπουλους, στο ΣΕΦ βρέθηκαν και οι Χρήστος Σταυρόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας και Νίκος Λεπενιώτης.
Χαμός επικράτησε όταν έκανε την εμφάνισή του το πούλμαν της ομάδας, αφού οι ερυθρόλευκοι οπαδοί έκαναν… τη νύχτα μέρα από τα βεγγαλικά (πληθώρα καπνογόνων, κροτίδες και πολλά άλλα).
Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας δεν χάλασαν το χατήρι των οπαδών τους και κατέβηκαν από το ερυθρόλευκο λεωφορείο για να πανηγυρίσουν  τη μεγάλη νίκη μέσα στο «σπίτι» του Παναθηναϊκού. Τα περισσότερα συνθήματα ακούστηκαν για τον Βασίλη Σπανούλη, που ήταν από  τους πρωταγωνιστές του αποψινού θριάμβου απέναντι στην παλιά του ομάδα.
Ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς, τόνισε ότι «πρόκειται απλά για μία νίκη και τίποτα παραπάνω», θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους. «Νικήσαμε και αυτό είναι καλό, έχουμε δρόμο ακόμη και πρέπει στη συνέχεια να είμαστε το ίδιο καλοί. Κάναμε απλά το καθήκον μας και συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου