Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Το πρώτο βήμα... για Πανελλήνιο και Άρη στο Eurocup ..


Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup ευελπιστούν να κάνουν Άρης και Πανελλήνιος, υποδεχόμενοι Μπουντιβέλνικ και Καχασόλ αντίστοιχα, στην πρεμιέρα του LAST 16 της διοργάνωσης.
Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Ι' ομίλου, οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν στο Αλεξάνδρειο την ουκρανική ομάδα (9.00 μ.μ.), με την προσοχή των «κιτρινων» να είναι στραμμένη και στον... πάγκο, καθώς ύστερα από το πέρας της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ο Σαρόν Ντρούκερ θα αποτελέσει -και τυπικά- παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κώστα Χαραλαμπίδη, αφού ο 34χρονος γκαρντ έχει υποστεί διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Πανελλήνιος φιλοξενεί στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας την Καχασόλ (7.00 μ.μ.), με τους «Ολυμπιονίκες» να ευελπιστούν ότι οι τελευταίες καλές εμφανίσεις τους στην Α1 θα έχουν... συνέχεια και στον Λ' όμιλο του LAST 16 του EuroCup.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν υπολογίζει στη βοήθεια των τραυματιών Όστοϊτς, Παπαμακάριου και Καλαϊτζή, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μόρις Μπέιλι.

Την περασμένη Κυριακή η ομάδα της Σεβίλλης, που βρίσκεται στην 12η θέση της ACB, ηττήθηκε στην έδρα της Μπιλμπάο με 91-77.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου