Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Προσοχή στο TOP-16 ζήτησε ο Ίβκοβιτς


Ο Ίβκοβιτς σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού τονίζοντας πως «δεν υπάρχουν φαβορί» προβάλλοντας ως παράδειγμα τους αγώνες της πρώτης φάσης και προβληματίζεται για την απουσία του Μπουρούση με τον Κολοσσό.

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν κατάφερε να λάβει μέρος στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από την αναχώρηση για τη Ρόδο λόγω μυϊκού προβλήματος στη μέση και έτσι δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα εναντίον του Κολοσσού.

Όπως εξήγησε μάλιστα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για το ματς με τους Ροδίτες, «μόνο ο Μπουρούσης είχε ένα πρόβλημα και δεν μπόρεσε να προπονηθεί και δεν θα παίξει αύριο. Ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει στο γήπεδό του, εκεί όπου κέρδισε τον Αρη και τον Πανιώνιο. Είναι σίγουρα μία από τις πέντε πρώτες ομάδες στην Ελλάδα και θέλει προσοχή. Πρέπει να παίξουμε οργανωμένα, χρειαζόμαστε ένα δυνατό παιχνίδι».

Στο περιθώριο της προπόνησης, ο Ντούντα σχολίασε την κλήρωση των Ερυθρολεύκων για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας τονίζοντας ότι «στους "16" όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Προφανώς κάποιοι δεν κατάλαβαν καλά την πρώτη φάση, διότι αποδείχθηκε πως δεν υπάρχουν φαβορί. Όποιος καταλάβει καλά τι έγινε στην πρώτη φάση, θα έχει καλή πορεία και στη συνέχεια».

Σχετικά με τις αντιπάλους του Ολυμπιακού σχολίασε πως «η Ούλκερ πέτυχε την πρώτη μεγάλη έκπληξη όταν νίκησε την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας. Έχει επενδύσει πολλά λεφτά και σήμερα έμαθα πως πήρε και τον Γιασικεβίτσιους. Θέλουν να φτάσουν στο φάιναλ φορ και είναι επικίνδυνοι. Η Ζαλγκίρις έκανε καλό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα και δεν είναι καθόλου εύκολη ομάδα. Θα έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι κι ένα δύσκολο παιχνίδι. Για τη Βαλένθια δεν ξεχνάμε πως στο δεύτερο γύρο αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη. Ήταν η καλύτερη ομάδα, νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και δίκαια προκρίθηκε στους "16". Θα έχουμε δύσκολη δουλειά και η ομάδα δουλεύει σοβαρά, με στόχο να βελτιωθεί».

Νίλσεν: «Πάντα δύσκολο το TOP-16»

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο TOP-16, ο Ματ Νίλσεν τόνισε για την κλήρωση ότι «είναι πάντα δύσκολο το Top-16. Η Φενέρ είναι καλή ομάδα, η Ζαλγκίρις πολύ δύσκολη, ενώ υπάρχει και κουραστικό ταξίδι». Όσον αφορά την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του, τη Βαλένθια, εξήγησε ότι «τη Βαλένθια την ξέρω καλά, είναι ανταγωνιστική και στην έδρα της ειδικά είναι πολύ καλή. Νιώθω καλύτερα, ίσως έπρεπε να έχω ξεκουραστεί νωρίτερα, αλλά πλέον είμαι έτοιμος να παίξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου