Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ψάχνεται για Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης!


Ο ατζέντης του Γιάννη Μπουρούση άνοιξε κουβέντα με τον Παναθηναϊκό! Και όχι μόνο...

Την αγορά έχει αρχίσει να ερευνά ο μάνατζερ του Γιάννη Μπουρούση και εδώ και μέρες έχει διαρρεύσει πως έγινε μια πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό! Ναι, ο εκπρόσωπος του 28χρονου σέντερ ρώτησε τους ανθρώπους του τριφυλλιού αν θα τους ενδιέφερε να συζητήσουν το ενδεχόμενο απόκτησης του πελάτη του, κάτι που έκανε και με συλλόγους από την Ισπανία.

Ο Μπουρούσης έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και η ΚΑΕ και ο ίδιος μπορούν να σπάσουν τη συμφωνία. Ο Ολυμπιακός μπορεί αν δώσει 200.000 ευρώ και να τον αφήσει ελεύθερο, ο Μπουρούσης μπορεί να φύγει δίνοντας 500.000 ευρώ.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, αλλά και τη φημολογία περί μειώσεων την επόμενη σεζόν, έχουν κάνει τον μάνατζερ του Μπουρούση να ψάχνεται. Υπάρχει και ο φόβος ότι ο Ολυμπιακός θα του κόψει το συμβόλαιο μετά την άδεια ενός μήνα που του δόθηκε και η πλευρά του παίκτη παίρνει τα μέτρα της. Για να μάθει τι γίνεται στην αγορά.

Ο Παναθηναϊκός παρέπεμψε τον Μπουρούση για το καλοκαίρι, το ίδιο και οι ομάδες της Ισπανίας. Ο Ολυμπιακός από την δική του πλευρά κοιτάζει την αγορά και κυρίως το ΝΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου