Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δεν φοβάται η Μπουντιβέλνικ


Η μοναδική ήττα που γνώρισε η Μπουντιβέλνικ στο LAST 16 του EuroCup, προέρχεται από τον Άρη (22/2, 7μ.μ.), κάτι βέβαια που δεν ανησυχεί τον προπονητή της ουκρανικής ομάδας, Γιόζεπ Μαρία Μπέροκαλ.
Ο τεχνικός της αντιπάλου των «κιτρίνων» τόνισε σε δηλώσεις του: «Το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίκτες πρέπει να σκέφτονται μόνο το μπάσκετ, όχι το αποτέλεσμα… τι θα γίνει αν χάσουμε ή κερδίσουμε. Απλά να σκέφτονται το παιχνίδι, πώς θα παίξουν άμυνα, να μην είναι νευρικοί, ελπίζω να πιέσουμε και να παίξουμε καλά.

Δεν έχει σημασία αν ο Άρης είναι η μόνη ομάδα που χάσαμε στο LAST 16. Ήταν ένα κακό παιχνίδι, αυτά συμβαίνουν. Παίξανε καλά στο τέλος. Δεν ήταν αυτό το πραγματικό μας πρόσωπο».

Ο φόργουρντ της ουκρανικής ομάδας, Ντένις Ικόβλεφ, ανέφερε: «Νιώθω ότι το παιχνίδι μου γίνεται καλύτερο παιχνίδι με το παιχνίδι. Νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση και προσπαθώ να ξοδέψω πολύ ώρα στο παρκέ.

Το καλό είναι ότι απέναντι στον Άρη θα παίξουμε στο γήπεδό μας και θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εκπληκτική και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου