Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ζούρος: «Πίστη στην ομάδα μου»


Η Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο πλαίσιο του Top 16 της Ευρωλίγκας, με τον Ηλία Ζούρο να θεωρεί ότι η ομάδα του είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη...
Ο τεχνικός της κυπελλούχου Λιθουανίας, Ηλίας Ζούρος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, τόνισε: «Κερδίσαμε το Κύπελλο Λιθουανίας αυτό το Σαββατοκύριακο και άρα είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Παρ' όλα αυτά τώρα μιλάμε για την Ευρωλίγκα, και σ' αυτήν κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστή περιπέτεια.

Είναι σημαντικό να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Πιστεύω στην ομάδα μου και βλέπω ότι οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά.

Ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη στον τελευταίο μας αγώνα στο Top-16 στην Κωνσταντινούπολη αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τέταρτο δεκάλεπτο και το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες δυο βδομάδες νωρίτερα.

Ξέρουμε ότι η Φενέρμπαχτσε θα στερηθεί τον Μιρσάντ Τουρκσάν που είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα, αλλά θα έχουν και πάλι στο ρόστερ τους τους Τάρενς Κίνσεϊ και Κάγια Πέκερ που επιστρέφουν, άρα θα αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ομάδα από αυτήν στην Τουρκία.

Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τους νικήσουμε και ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μας, που είναι υπέροχοι, θα μας βοηθήσουν να το κάνουμε την Τετάρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου