Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

«Έδεσε» Κατσικάρη η Μπιλμπάο!


Ο Κατσικάρης ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπιλμπάο για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο 43χρονος κόουτς σε συνέντευξη Τύπου σταματώντας τα σενάρια φυγής του για την Κάχα!
Μετά την επιτυχημένη του θητεία του στη Βαλένθια, ο Φώτης Κατσικάρης αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και στην Μπιλμπάο. Ανέλαβε την ομάδα των Βάσκων τον Γενάρη του 2010 και κατάφερε όχι μόνο να τη σώσει, αλλά να την οδηγήσει μια ανάσα από τα περσινά πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στη φετινή σεζόν ο Κατσικάρης συνέχισε την επιτυχημένη του θητεία στην Μπιλμπάο και οδήγησε τη βασκική ομάδα στο φάιναλ έιτ που ξεκινάει την Πέμπτη στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μάλιστα και τα ισπανικά ΜΜΕ, η Κάχα Λαμποράλ ήταν έτοιμη να του κάνει πρόταση για να αντικαταστήσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Άλλωστε η περιγραφή που δίνουν στην Ιβηρική χερσόνησο για το ενδιαφέρον μιας ομάδας «πολύ ισχυρής στο πρωτάθλημα, που βρίσκεται σε κοντινή γεωγραφική θέση με την Μπιλμπάο», παραπέμπει αυτόματα στην Κάχα Λαμποράλ.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Κατσικάρης θα μείνει μέχρι το 2014 προπονητής της Μπιλμπάο, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή δουλειά που κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου