Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σπάχια: «Προσοχή στη Ζαλγκίρις»


Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ καλείται να διευρύνει το αήττητό της στο Τοp 16 της Ευρωλίγκας, εν όψει της αποψινής εντός έδρας αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον Νέβεν Σπάχια να θεωρεί ότι η λιθουανική ομάδα δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο...
Ο Κροάτης τεχνικός της πρωταθλήτριας Τουρκίας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, τόνισε αρχικά: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, η Ζαλγκίρις έπιασε πολύ καλή απόδοση και δυσκόλεψε αρκετά τον αντίπαλό της.

Χαρακτηρίζονται από πολύ ταλέντο, έχουν μεν καινούριο προπονητή, αλλά είχαν και αρκετό χρόνο να προετοιμαστούν. Παρουσιάζονται βελτιωμένοι σε κάθε ματς».
Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα παίξει η τουρκική ομάδα: «Το σύστημά μας δεν αλλάζει. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να κερδίσουμε αυτήν την αναμέτρηση, μπροστά στο καταπληκτικό κοινό μας».
Από την πλευρα του, ο 24χρονος Σλοβένος φόργουορντ, Εμίρ Πρέλντζιτς, σημείωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας.

Ωστόσο, όσο σημαντικό ματς είναι για την ομάδα μου, άλλο τόσο είναι και για την αντίπαλό μας, αφού είναι η τελευταία της ευκαιρία.

Θα παίξουμε όπως πάντα, δίνοντας έμφαση στην άμυνα. Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας νομίζω πως θα φτάσουμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου