Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Σύνθημα νίκης από Ράκοβιτς


Η Σιένα καλείται να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από την Καζέρτα, εν όψει της συνέχειας του Top 16 της Ευρωλίγκας, με τον Μίλοβαν Ράκοβιτς να ευελπιστεί ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα βγεί νικήτρια στον «τελικό» του ομίλου απέναντι στην Εφές Πίλσεν.
Ο 26χρονος Σέρβος πάουερ-φόργουορντ της ομάδας της Τοσκάνης μιλώντας αρχικά για την εκτός έδρας ήττα από την Καζέρτα, τόνισε: «Από ένα σημείο κι έπειτα δείχναμε σαν να παίζαμε εναντίον των ίδιων μας των εαυτών. Δεν μπορούσαμε να χτίσουμε τίποτα και ήμασταν πολύ άστοχοι στα σουτ εντός παιδιάς.

Η αλήθεια είναι ότι μας λείπουν σημαντικοί παίκτες όπως είναι ο Στόουνρουκ ο οποίος είναι ο αρχηγός της ομάδας και μας δίνει μεγάλη ψυχολογική δύναμη.

Παρ΄όλα αυτά οι απουσίες δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση δικαιολογία για την ήττα που κάναμε. Το να κερδίσει κανείς μέσα στο Παλαματζό είναι πάντα δύσκολο, αλλά εμείς μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα».

Πλέον η κυπελούχος Ιταλίας στρέφει το ενδιαφέρον της στο ντέρμπι για την 2η θέση του Ζ' ομίλου με αντίπαλο την τουρκική ομάδα (24/2), με τον δυναμικό πάουερ-φόργουορντ να σχολιάζει: «Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια γιατί την Πέμπτη μας περιμένει μια αναμέτρηση ζωτικής σημασίας για τη συνέχεια της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου