Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Τέπιτς: «Απλώς το ξεκίνημα...»

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον το... ψυχολογικό αβαντάζ στην σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Μιλένκο Τέπιτς ξεκαθαρίζει ότι η νίκη των «πράσινων» στο ΣΕΦ ήταν απλώς το ξεκίνημα...

Ο διεθνής Σέρβος γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης, Μιλένκο Τέπιτς, μίλησε στην εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ» για...

... τον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ:

«Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, διατηρήσαμε τη συγκέντρωση μας και πήραμε στα χέρια μας τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτερη ομάδα.
Είχαμε κάποιες κακές στιγμές, αλλά το θετικό είναι ότι βρήκαμε τον τρόπο να διατηρήσουμε τον έλεγχο, με τον Φώτση να πετυχαίνει το πιο καθοριστικό ίσως τρίποντο.
Επίσης, ο Διαμαντίδης έπαιξε όπως ξέρει. Γενικά όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο και όλα καλά».

... την προσωπική του απόδοση στον πρώτο αγώνα:

«Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και θα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα.
Θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ, να παίξω ακόμη καλύτερα για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει και αυτή την τελική σειρά».

... το αν το break ισοδυναμεί με μισό τίτλο…:

«Αυτό ήταν απλώς το ξεκίνημα… Ναι, αυτή η νίκη θα είναι πραγματικά σημαντική μόνο αν κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ»

... την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ:

«Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ διαφορετική. Ελπίζω και στο ΟΑΚΑ όλα να κυλήσουν καλά. Ελπίζω οι οπαδοί μας να γεμίσουν το κλειστό και να μας υποστηρίξουν, όπως έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, χωρίς να προκαλέσουν το παραμικρό πρόβλημα».

... το αν «βάραινε» τους παίκτες του Παναθηναϊκού το 3-0 του Ολυμπιακού στα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Εξάλλου, είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν φοβόμασταν και δεν φοβόμαστε κανέναν.
Είχαμε χάσει τρια παιχνίδια από τον Ολυμπιακό, όμως γνωρίζαμε ότι διαθέτουμε ποιότητα και ότι μπορούσαμε να τον κερδίσουμε.
Το δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι και ελπίζω να το ξαναδείξουμε την Κυριακή. Όλα αυτά τα παιχνίδια ανήκουν στην ιστορία. Το πιο σημαντικό πλέον είναι το επόμενο.
Θα σημαίνει πολλά για όποια ομάδα το κερδίσει. Το μυαλό μας είναι σε αυτό και μόνο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου