Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Δεν ξέραμε να παίξουμε έδρα»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θεώρησε ότι μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν το άγχος και εξήγησε πως οι παίκτες του δεν ήταν έτοιμοι για αυτό το ματς παίζοντας χωρίς συγκέντρωση.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό πως «ήταν ένα σκληρό ματς σαν όλα τα μέχρι τώρα ματς. Σήμερα εμείς δεν ξέραμε να παίξουμε έδρα. Ο Παναθηναϊκός ήθελε πιο πολύ το ματς. Ήταν καλύτερη ομάδα. Είναι μεγάλος αντίπαλος και ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος ήταν το δικό μας άγχος. Αφήσαμε να έχει ο αντίπαλος 58% στα δίποντα και εμείς είχαμε 38%. Σε τόσο χαμηλό ποσοστό είχαμε μόνο 11 ριμπάουντ, αυτό σημαίνει ότι δεν είχαμε θέληση».

Ο «Ντούντα» συνέχισε λέγοντας πως «δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια. Ο Μάριτς σε 10 λεπτά έβαλε 14 πόντους. Η συγκέντρωση ήταν λίγη. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν πετύχαμε να οργανώσουμε το παιχνίδι. Επέλεξα να παίξω στο τέλος με πιο έμπειρους παίκτες. Το ματς κρίθηκε στο τρίποντο του Φώτση που αφήσαμε ελεύθερο και σε ένα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια και έχουμε δυο ημέρες για να ετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι».
Μαυροκεφαλίδης: «Τίποτα δεν τελειώνει»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν αρκετά ολιγόλογος λέγοντας ότι «τίποτα δεν τελειώνει. Ο ΠΑΟ έκανε δίκαια το 1-0. Εμείς έχουμε να σηκώσουμε τα κεφάλια μας ψηλά και να δούμε το επόμενο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου