Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Σλούκας: «Να δείξουμε χαρακτήρα»

Ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει το break στην πρεμιέρα των μικρών τελικών της Α1 με τον ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Σλούκα να τονίζει ότι οι «κίτρινοι» οφείλουν πλέον να δείξουν... χαρακτήρα στο Αλεξάνδρειο.


«Αυτά τα παιχνίδια είναι συνηθισμένο να κρίνονται στον πόντο. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Κάναμε δύο χαζά φάουλ όταν ισοφαρίσαμε το παιχνίδι προς το τέλος. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να πάμε να κερδίσουμε μέσα στο Αλεξάνδρειο με όσο μεγαλύτερη διαφορά μπορούμε», τόνισε αρχικά ο νεαρός γκαρντ των «κιτρίνων».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα: «Υπάρχουν 150 σφυγμοί τουλάχιστον. Ήθελε 5΄΄ και προσπάθησα να κάνω ότι ακριβώς μου είπε ο προπονητής μου που μου είπε "ντράιβ".
Έπρεπε να διαβάσω τον Μπάβτσιτς στην γωνία, αλλά όλα απ' έξω φαίνονται εύκολα. Λάθος μου βέβαια αλλά τώρα θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας, σημείωσε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε κάποιες φάσεις που γίνονται σε κάθε παιχνίδι και είναι πάντα αμφισβητούμενες.
Πλέον όμως θα πάμε την Κυριακή για το 1-1 σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα συγκεντρωθούμε στον στόχο μας χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου