Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Πρόταση Λέικερς σε Μεσίνα!

Μετά τη φυγή του Φιλ Τζάκσον, οι Λέικερς προσέλαβαν τον Μάικ Μπράουν στην τεχνική ηγεσία και αυτός έκανε πρόταση στον Μεσίνα να αναλάβει πρώτος βοηθός του με ειδίκευση την άμυνα.
 
Ο Ιταλός κόουτς μετά την παραίτηση του από τη Ρεάλ έχει δεχθεί διάφορες κρούσεις, αλλά αυτή είναι σίγουρα η πιο θελκτική. Ο Μάικ Μπράουν παρακολούθησε για δυο συνεχόμενες σεζόν (2007-08) την προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπό τις οδηγίες του Ετόρε Μεσίνα και είχε εντυπωσιαστεί κυρίως από τον τρόπο παιχνιδιού που εφάρμοζε ο Μεσίνα στην άμυνα. Για αυτό και θέλει να του δώσει το χρίσμα του πρώτου βοηθού του με κύρια αρμοδιότητα του την προετοιμασία των «λιμνάνθρωπων» στην άμυνα.

Μετά την πρόσληψη του λοιπόν, στους Λος Άντζελες Λέικερς εισηγήθηκε την πρόσληψη του Μεσίνα στο πλευρό του. Πολλοί μάλιστα θυμήθηκαν τη δημόσια τοποθέτηση του τον Σεπτέμβρη του 2008, όταν είχε πει για τον «Έκτορα» πως «πάνω από όλα είναι φίλος μου. Τον σέβομαι εντός και εκτός παρκέ. Εχω μάθει πολλά βλέποντας τις προπονήσεις του και συζητώντας για μπάσκετ μαζί του. Είναι εκπληκτικός κόουτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου