Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αυτοκτόνησαν οι Μπουλς (vids)


Οι Σικάγο Μπουλς πέταξαν στα σκουπίδια την διαφορά 11 πόντων που είχαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ηττήθηκαν με 83-80 και θα δουν από το σπίτι τους τον τελικό του ΝΒΑ ανάμεσα σε Χιτ και Μάβερικς.


Οι Μπουλς ήλεγχαν τον αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του και έδειχναν ικανοί να μείνουν ζωντανοί για ακόμη μια αναμέτρηση με τους Μαϊάμι Χιτ.
Ωστόσο η φοβερή αντεπίθεση που εξαπέλυσε το Μαϊάμι με ηγέτες τους Τζέιμς και Γουέιντ σε συνδυασμό με την απειρία των Μπουλς που τους οδήγησε σε κακές επιλογές στην επίθεση εκμηδένισαν μέσα σε λίγο χρόνο όλη την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Θιμποντό.

Οι Ταύροι κατάφεραν να σπαταλήσουν την διαφορά 11 πόντων που είχαν και να βρεθούν πίσω με δυο πόντους. Για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα ο Ντέρικ Ρόουζ έχασε τη μία από τις δυο βολές που κέρδισε, δείχνοντας ότι η ψυχολογία δεν ήταν με το μέρος των Μπουλς.

Πιο ψύχραιμος ήταν ο Κρις Μπος που ευστόχησε και στις δυο βολές ανοίγοντας την ψαλίδα στους τρεις πόντους.

Η κακή ψυχολογία των Μπουλς φάνηκε και στην τελευταία τους απέλπιδα προσπάθεια να σώσουν το παιχνίδι, και την σειρά, οπού ο Ντέρικ Ρόουζ επεχείρησε ένα σουτ που αλλοιώθηκε από τους αντιπάλους και δεν έφτασε καν τη μπασκέτα.

Ο Ντέρικ Ρόουζ έδωσε μια τιτάνια μάχη, ωστόσο λίγο η απειρία του και λίγο το γεγονός ότι ορισμένες φορές πάλευε μόνος του οδήγησαν τους Μπουλς στην ήττα.

Στο σημερινό παιχνίδι πέτυχε 25 πόντους και μοίρασε 8 ασσίστ, ενώ βρήκε βοήθειες από τον Λουόλ Ντενγκ που πέτυχε 18 πόντους.

Από την άλλη μεριά Τζέιμς και Γουέιντ έμειναν σε χαμηλά για τα στάνταρ τους νούμερα, ωστόσο οι 12 και 10 πόντοι που πέτυχαν στην τελευταία περίοδο έκαναν την διαφορά. 28 πόντους συνολικά πέτυχε ο Τζέιμς και 21 ο Γουέιντ, ενώ και ο Κρις Μπος βοήθησε με άλλους 20 πόντους.

Σικάγο Μπουλς – Μαϊάμι Χιτ 80-83

Δωδεκάλεπτα: 25-21, 20-17, 17-19, 18-26

Μπουλς: Boozer 5, Deng 18, Noah 5, Bogans 5, Rose 25, Thomas 4, Korver 5, Brewer 10, Watson 3
Χιτ: Bosh 20, James 28, Anthony 3, Wade 21, Miller 7, Chalmers 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου