Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ποδαρικό με Μπατίστ


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (5μ.μ., ΕΤ1), στον αγώνα που κλείνει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Α1, με τους «πράσινους» να... προθερμαίνονται εν όψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Οι πρωταθλητές Ελλάδος κάνουν ποδαρικό στο 2011 και φιλοδοξούν να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ώστε να οδηγηθούν στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία (σ.σ προηγείται χρονικά ο εκτός έδρας αγώνας του προσεχούς Σαββάτου με τον Ίκαρο Καλλιθέας).

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντρου Νίκολας, καθώς ο Αμερικανός σουτινγκ-γκαρντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και θα κάνει παρέα στον Άλεξ Μάριτς δίπλα από τον πάγκο.

Από την άλλη, ο Μάικ Μπατίστ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, αφού ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ έχει πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό (σ.σ θλάση στη γάμπα) που είχε υποστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (11/12).

Στον αντίποδα, οι «κυανέρυθροι» καλούνται να δοκιμάσουν τις... δυνάμεις τους στο ΟΑΚΑ, εν όψει της δύσκολης αγωνιστικής συνέχειας στο πρωτάθλημα. Το ντεμπούτο του με την φανέλα των Νεοσμυρνιωτών  αναμένεται να κάνει ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ, Ραϊβόν Κοβίλ, ενώ στη 12άδα θα συμπεριληφθεί και ο Μάριος Μπατής, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου