Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Πανελλήνιος


Ο Πανελλήνιος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβάλα (12/1, 5.00μ.μ), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να ευελπιστεί στην τρίτη διαδοχική νίκη των «Ολυμπιονικών» στο πρωτάθλημα.
Οι «Ολυμπιονίκες», που μετρούν πλέον δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, θα αγωνιστούν στο κλειστό της Καλαμίτσας χωρίς τους Μανώλη Παπαμακάριο και Γιώργο Καλαϊτζή, ενώ αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή των Τζούρο Όστοϊτς και Mόρις Μπέιλι.

Ο τεχνικός του Πανελληνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «Αργοναύτες», τόνισε: «Το παιχνίδι στην Καβάλα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε μία ακόμη νίκη.

Στα λόγια όμως όλα είναι εύκολα. Θα πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές μας δυνατότητες. Ευελπιστούμε να παίξουμε και πάλι καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση».

Από την πλευρά του, ο 20χρονος φόργουορντ, Γιάννης Καραθανάσης, σημείωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και μάλιστα εξαιρετικά δύσκολο. Η Καβάλα διαθέτει πολύ καλή ομάδα και το ματς θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Εμείς προερχόμαστε από δύο πολύ καλές νίκες που μας έχουν τονώσει και το ηθικό. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα διότι είναι το στοιχείο που μας δίνει τις νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου