Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

«Βλέπει» Ιλιέφσκι


Ο Παναθηναϊκός προσανατολίζεται να προχωρήσει στην απόκτηση περιφερειακού παίκτη, με τους «πράσινους» να φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του βασικού πλέι-μέικερ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Βλάντο Ιλιέφσκι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΞΕΔΡΑ», οι πρωταθλητές Ελλάδος θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον 31χρονο Σκοπιανό πλέι μέικερ (ύψους 1,88), καλύπτοντας τόσο τις προσωπικές του απαιτήσεις όσο και αυτές της ομάδας του.

Απαραίτητη βέβαια προυπόθεση για την ενδεχόμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής, αποτελεί η... λογική οικονομική απαίτηση της σλοβενικής ομάδας, η οποία πήρε το «εισιτήριο» για το Top 16 της Ευρωλίγκας, συμμετέχοντας στον όμιλο του Παναθηναϊκού, στην πρώτη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Το αγωνιστικό προφίλ του Ιλιέφσκι ταιριάζει στην φιλοσοφία του Ομπράντοβιτς, καθώς ο έμπειρος γκαρντ διακρίνεται για την μαχητικότητά του στην άμυνα, ενώ μπορεί να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του στην επίθεση, αλλά και να σκοράρει από την περιφέρεια.

Οι φετινές του εμφανίσεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είναι αρκούντως... ικανοποιητικές, καθώς μετρά 11.3 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 4.1 ασίστ και 2 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε 11 πόντους, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα στην αναμέτρηση της Λουμπλιάνας, ενώ σε αυτή του  ΟΑΚΑ σημείωσε 16 πόντους (4/5τρ.) και μοίρασε 6 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου