Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

«Ο τελικός θα γίνει κανονικά!»


Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος ξεκαθάρισε πως ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί κανονικά. Βέβαια εάν δώσει εντολή η Πολιτεία για το αντίθετο, δεν μπορεί να μην υπακούσει.
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα της ΕΟΚ κ. Τάκη Τσαγκρώνη, έδωσε το «παρών» σε  ημερίδα που διοργάνωσε  o EKAΣΚ με θέμα «ο αθλητισμός στη σημερινή κοινωνική πραγματικότητα» στο Ηράκλειο.

Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ ανέφερε στo πλαίσιο της ομιλίας του: «Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τον υφυπουργό προστασίας του πολίτη τον κ. Όθωνα, με τον κ. Παπουτσή, την αστυνομία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να βρούμε ένα τρόπο να διεξαχθεί το παιχνίδι χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Υπάρχει άμεση σχέση της πολιτικής με τους συνδέσμους.

Αρκετοί πολιτικοί προσκυνούν τους συνδέσμους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για να τους ψηφίσουν. Πως λοιπόν να τους καταργήσουν μετά επειδή δημιουργούν τα επεισόδια. Χρειάζεται θάρρος, πολιτική βούληση και γνώση του αντικειμένου για να πάψουν να υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου