Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Σπάχια: «Μεγάλη... πίεση με Ολυμπιακό»


Η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον... «τελικό» του Η' Ομίλου του Top-16 της Eυρωλίγκας (8.15 μ.μ, ΝΕΤ), με τον Νέβεν Σπάχια να αναγνωρίζει την σαφή δυσκολία της αναμέτρησης.
Ο Κροάτης τεχνικός της πρωταθλήτριας Τουρκίας,Νέβεν Σπάχια, μιλώντας για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top-16 της διοργάνωσης τόνισε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πιθανότατα το σημαντικότερο της σεζόν και για αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση.

Θα παίξουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και υποψήφια για να είναι παρούσα στο Final Four.

Οι παίκτες και ο προπονητής έχουν μεγάλη εμπειρία. Έχασαν στο ματς που έγινε στην Ελλάδα, παρόλα αυτά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να νικήσουν εδώ. Όλοι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να νικήσουμε».

Από την πλευρά του, ο σέντερ της «Φενέρ», Ογκούζ Σαβάς, σημείωσε: «Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς όχι μόνο για να περάσουμε στην επόμενη φάση αλλά για να το κάνουμε τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας.

Όπως και στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να παλέψουμε και στα 40 λεπτά του αγώνα με τον ίδιο ρυθμό και χωρίς να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου