Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Χαραλαμπίδης: «Βελτίωση στην άμυνα»

Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η σειρά των μικρών τελικών με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, με τον έμπειρο γκαρντ του Άρη να εστιάζει στην απαιτούμενη βελτίωση των «κιτρίνων» στην άμυνα.

Ο 35χρονος γκαρντ του Άρη, Κώστας Χαραλαμπίδης, μίλησε στην εφημερίδα «Sporτday» για...

... τον αγώνα στο Αλεξάνδρειο και την νίκη του Άρη:

«Πρόκειται για μια σειρά πολύ κλειστών αγώνων, που θα κρίνονται συνέχεια στις λεπτομέρειες. Στο προηγούμενο εμείς ήμασταν αυτοί που κάναμε καλύτερα τα μικρά πράγματα και καταφέραμε να φύγουμε από το γήπεδο νικητές».

... το τι πήγε στραβά στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν νομίζω ότι στον πρώτο αγώνα μας έλειπε η ψυχή ή η συγκέντρωση, απλώς το μπάσκετ είναι άθλημα των λεπτομερειών κι εκεί χάσαμε.
Πάντως θεωρώ ότι μέχρι σήμερα παίξαμε καλή άμυνα και λειτουργήσαμε σωστά κάτω από μεγάλη πίεση , αν και δεν αποδώσαμε ποιοτικό και θεαματικό μπάσκετ. Βέβαια αυτό που μετρά είναι οι νίκες».

... το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να σπάσει την έδρα του ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να μειώσουμε τα κενά μας διαστήματα στην επίθεση και να βελτιωθούμε κι άλλο στο αμυντικό κομμάτι, αφού η άμυνα θα κρίνει όλα τα επόμενα παιχνίδια. Για να κάνουμε το μπρέικ, οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά»

... το «φαβορί» της σειράς:

«Είναι πολύ δύσκολο  να το προδικάσεις. Καμία από τις δυο ομάδες δεν παίζει μπάσκετ υψηλών προδιαγραφών εξαιτίας της πίεσης και της σκοπιμότητας.
Πρέπει να επικρατήσουν η ομαδικότητα και η συνεργασία κι όποια ομάδα τα καταφέρει θα έχει σαφές προβάδισμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου