Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Μπορεί το break ο Ολυμπιακός...»

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός μπορεί να «σπάσει» την έδρα του Παναθηναϊκού στον σημερινό δεύτερο τελικό των «Αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, εξέφρασε ο Μανόλης Παπαμακάριος.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανόλης Παπαμακάριος στο πλαίσιο του τουρνουά «3 on 3» που διοργάνωσε ο Δήμος Κερατσινίου, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 300 παιδιών από τμήματα ακαδημιών:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός είχε τις σωστές αποφάσεις στις κρίσιμες στιγμές και γι’ αυτό πήρε τη νίκη», τόνισε –αρχικά- ο παλιός άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Πιστεύω στον Ολυμπιακό, γιατί γνωρίζω την ομάδα και νομίζω πως έχει θιχτεί ο εγωισμός των παικτών. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι και σίγουρα θα είναι δύσκολο να προβλέψει κάποιος τον νικητή», κατέληξε.

Ο Μανόλης Παπαμακάριος βρέθηκε στο διήμερο τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, στο κλειστό των «Σιταποθηκών» υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τα παιδιά αυτά», ήταν τα πρώτα του λόγια για τη μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά…

«Θυμάμαι το ξεκίνημά μου. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον, αλλά με πολλή δουλειά και προπονήσεις, ελπίζεις», κατέληξε ο Μανόλης Παπαμακάριος, τον οποίο τίμησε ο δήμαρχος, Λουκάς Τζάνης για την προσφορά του στο άθλημα, ενώ έγινε αποδέκτης του ενθουσιασμού των μικρών αθλητών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου