Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Τα εύσημα στην άμυνα από Ζούρο


Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Εθνικής ικανοποίησε τον Ηλία Ζούρο που έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των διεθνών στην νίκη επί της Πολωνίας.

Ο κόουτς της Εθνικής ομάδας τόνισε μετά το τέλος του πρώτου φιλικού αγώνα στο Ρίμινι πως «σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι.

Η άμυνα ήταν αρκετά αποδοτική και αυτό πρέπει να είναι και στο βασικό συστατικό στοιχείο που θα πρέπει να διαθέτει αυτή η ομάδα. Είναι σημαντικό το πρόσωπο που δείξαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου κάναμε ένα επιμέρους 22-5.

Σε γενικές γραμμές προσπαθήσαμε να μοιράσουμε το χρόνο, και όλοι έπαιξαν ως 22 λεπτά με μοναδική εξαίρεση τον Σλούκα που έπαιξε λίγο περισσότερο. Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο στο ριμπάουντ, πρέπει αυτή η ομάδα να πάρει περισσότερα ριμπάουντ. Κάθε μέρα δουλεύουμε, βελτιωνόμαστε και αυτή η προσπάθεια πιστεύω ότι φαίνεται. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά κάθε μέρα».

Χαραλαμπίδης: «Δείξαμε καλά στοιχεία»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την Πολωνία πως «δείξαμε κάποια καλά στοιχεία και σήμερα σε ότι αφορά την αγωνιστικότητα και την προσπάθεια στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Κάναμε ένα ακόμη βήμα μπροστά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, σε αυτό το ρυθμό. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε, να δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας και να μην επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας.

Η απαραίτητη συνθήκη για αυτή την ομάδα είναι να προσπαθούμε συνεχώς, να παλεύουμε σε κάθε φάση. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μην το κάνουμε αυτό. Από εκεί θα πρέπει να ξεκινάμε, αυτή θα είναι η βάση και στη συνέχεια θα χτίζουμε πάνω σ’ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου