Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ευχαριστημένος ο Ζούρος

Ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία της Εθνικής στο τουρνουά του Ρίμινι και συνέστησε σκληρή δουλειά για τη συνέχεια και προσήλωση στις λεπτομέρειες.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δήλωσε μετά την πρώτη ήττα της Ελλάδας σε φιλικό παιχνίδι: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, καθώς παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε η ομάδα ανταπεξήλθε, έμεινε στο παιχνίδι και προσπάθησε σε κάθε σημείο του αγώνα.

Η διαφορά στο τέλος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πλασματική με τον τρόπο που διαμορφώθηκε, αλλά θα ξαναπούμε για μία ακόμη φορά, ότι το αποτέλεσμα σε αυτές τις αναμετρήσεις δεν μας ενδιαφέρει».
... για τη συνέχεια: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά. Είχαμε κάποια πολύ καλά σημεία, είδαμε βελτίωση σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, όπως σε κάποια άλλα θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Χρειάζεται δουλειά στο διάστημα που έχουμε μπροστά μας και προσήλωση στις λεπτομέρειες».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα επιστρέψει στη χώρα μας το απόγευμα της Δευτέρας (15/08) και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (16/08) στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου