Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μένει ΟΑΚΑ το μπάσκετ

 

Χωρίς κλειστό γήπεδο θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού. Τα πλάνα των "πράσινων" για μετακόμιση όλων των τμημάτων του συλλόγου στην συγκεκριμένη περιοχή φαίνεται πως αναβάλλεται, καθώς στα νέα σχέδια δεν υπάρχει πρόβλεψη για κλειστό γυμναστήριο. Το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ μέχρι νεωτέρας, ενώ άστεγο θα μείνει όπως όλα δείχνουν και το τμήμα βόλεϊ.

Επίσης, θα υπάρξει μείωση στις εμπορικές χρήσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου, ενώ αυτές θα συμπεριληφθούν μέσα στο γήπεδο και όχι σε άλλο κτήριο, πλησίον του γηπέδου. Όπως έγινε γνωστό οι αθλητικές χρήσεις του Ερασιτέχνη αυξάνονται κατά 50%, ενώ περιορίζονται και οι θέσεις στάθμευσης.

Το μουσείο του "τριφυλλιού" θα κατασκευαστεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρα, όπου εκεί που βρίσκεται σήμερα το "Απόστολος Νικολαΐδης" θα δημιουργηθεί μητροπολιτικό πάρκο. Στις τάξεις της διοίκησης του "τριφυλλιού" επικρατεί ικανοποίηση για τις εξελίξεις στο γηπεδικό, καθώς θα προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του νέου γηπέδου, που θα έχει χωρητικότητα 40 χιλιάδων θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου