Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Αλεξανδρής: «Είμαστε ομάδα γεμάτη τρέλα»


Απόλυτα ικανοποιημένος από την έκτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα με τον Ηλυσιακό ο προπονητής του Αμαρουσίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής.
Ο «τίγρης» μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ηλυσιακό εκφράζοντας την… ελπίδα να μη θεωρείται πια το Μαρούσι ως διεκδικητής της παραμονής…

«Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα. Έτσι όπως είναι το φετινό πρωτάθλημα δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα έχουν κάποιες ομάδες ακόμη και από οικονομικής πλευράς. Μπράβο στον Κώστα. Ο Ηλυσιακός κοσμεί το πρωτάθλημα με την παρουσία του και τις επενδύσεις που έχει κάνει. Είναι άτυχος ως τώρα. Εμείς είμαστε μια ομάδα γεμάτη τρέλα. Έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό τώρα, αλλά κάποια στιγμή είναι φυσιολογικό να κουραστούμε. Έχουμε έναν εξαιρετικό γυμναστή, τον Γιώργο τον Βαβέτση, αλλά είναι λογικό να κάνουμε μια… κοιλιά», τόνισε και κατέληξε:  Έχουμε φτάσει στις 6 νίκες μετά από έντεκα παιχνίδια. Ελπίζουμε πλέον να μας βγάλετε από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή».

Από την πλευρά του ο Νταβίν Χουέρτας δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο γιατί έπαιξε σκληρά και με καρδιά. Στο τέλος φάνηκε ότι είχαμε μεγαλύτερο βάθος πάγκου και μπορέσαμε να ποστάρουμε τον Μπάγκαριτς, στοιχεία που μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη».

*Ο Πέτρος Νοέας υπέστη διάστρεμμα στο 27’ του αγώνα.
*Ανθοδέσμη στον γενικό διευθυντή του Ηλυσιακού, Ανδρέα Παπαντωνίου έδωσε πριν από την έναρξη του ματς ο σύνδεσμος φιλάθλων Αμαρουσίου για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου