Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς άγχος στο Αλεξάνδρειο


Με νέο πρόσωπο στη σύνθεση του τον Ντένις Κλεμέντε το Μαρούσι θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο άδειο Αλεξάνδρειο (5/01, 5μ.μ.), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1.
Το αυριανό παιχνίδι σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή κρύβει ιδιομορφίες, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος:  «πάντα τα παιχνίδια μετά από μικρές ή μεγάλες διακοπές κρύβουν ιδιομορφίες. Για εμάς, ένας επιπλέον λόγος είναι ότι είχαμε λίγο χρόνο να βάλουμε στο πνεύμα της ομάδας τον καινούργιο μας παίκτη.

Όταν παίζεις με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο ξέρεις ότι δεν είσαι το φαβορί, οπότε δεν έχεις τόσο μεγάλο άγχος. Από την αρχή της σεζόν, λέμε ότι ο μόνος τρόπος να καλύψουμε το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας που δεν έγινε, είναι να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας. Αυτό θα κάνουμε και σε αυτό το δύσκολο ματς».

Ο Νέστορας Κόμματος ανέφερε από τη μεριά του τα κλειδιά της αυριανής αναμέτρησης, στο esake.gr: «Είναι από τα ματς που δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Παίζουμε εκτός έδρας με έναν δυνατό αντίπαλο τον οποίο σεβόμαστε. Όμως κάθε ομάδα, εκτός από πλεονεκτήματα έχει και αδυναμίες. Κλειδί θα είναι τα λάθη, τα ριμπάουντ και οι βολές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου