Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Mε κόσμο για τη νίκη στην Πυλαία


Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένο απέναντι στο Περιστέρι στην Πυλαία (8/01,5.45μ.μ.), σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό, ώστε να πάρουν τη νίκη, μπροστά στους φιλάθλους τους.
O ΠΑΟΚ θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα μπροστά στους φιλάθλους του, πριν εκτίνει την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών και ο  τεχνικός του «δικεφάλου του βορρά, δήλωσε στο esake.gr: «ξεκινάμε τα εντός έδρας παιχνίδια μας για το 2011, με το Περιστέρι, που είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Το τελευταίο του αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα δεν μας ξεγελά, ξέρουμε τη δυναμικότητα που έχει το Περιστέρι, αλλά και το γεγονός ότι είναι πολύ ανταγωνιστικό στα περισσότερα από τα εκτός έδρας παιχνίδια του.

Έχουμε καλή ψυχολογία από τη νίκη μας επί του Ηλυσιακού, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μας και τον κόσμο, περιμένουμε να έρθουν οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας, με την ελπίδα ότι σύντομα θα τους έχουμε και πάλι κοντά μας».

Ο Γιώργος Αποστολίδης, από τη μεριά του ανέφερε ότι η πρώτη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό ήταν ένα αποτέλεσμα που έψαχναν καιρό: «η νίκη που πετύχαμε επί του Ηλυσιακού ήταν ένα αποτέλεσμα που ψάχναμε καιρό, γιατί είχαμε χάσει αρκετά παιχνίδια στον πόντο εκτός έδρας.

Θέλαμε να κερδίσουμε και εκτός έδρας κι αυτό το αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα μας δώσει για τη συνέχεια και θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα. Το Περιστέρι είναι μία πολύ συγκροτημένη ομάδα και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για μας, αλλά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε.

Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το 2011, από ότι φαίνεται θα είναι και το τελευταίο για ένα σημαντικό διάστημα που ο κόσμος δεν θα έχει την δυνατότητα να έρθει στο γήπεδο και αυτό νομίζω ότι είναι ένα επιπλέον κίνητρο για όλους. Και για μας, που θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έρθουν στο γήπεδο και θέλουμε να είναι πολλοί, αλλά και για τους φιλάθλους μας, που ξέρουμε πόσο θέλουν τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου