Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Από 6 έως 9 μήνες εκτός ο Βασιλόπουλος


Η οριστική διάγνωση του ιατρού του Ολυμπιακού έκανε λόγο για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έξω μηνίσκου για τον Βασιλόπουλο, που θα μείνει εκτός για έξι έως εννέα μήνες.

Οι τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν έφεραν ευχάριστες ειδήσεις. Ο Πυργιώτης φόργουορντ υπέστη σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ, «ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί του γόνατο. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε διάσημα έξι με εννιά μήνες.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εύχεται στον Παναγιώτη καλή ανάρρωση και επιτυχημένη επανένταξη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα μπει άμεσα στο χειρουργείο για να κάνει την επέμβαση και να ξεκινήσει άλλη μια επώδυνη περίοδο αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι σχεδόν βέβαιη η επίσπευση της επιστροφής του Τζαμόν Γκόρντον στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος, στην προσπάθεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς να καλύψει το κενό του Βασιλόπουλου.

Το μοναδικό ευχάριστο νέο στον Πειραιά ήταν η γέννηση του τρίτου παιδιού του Ράσο Νεστέροβιτς. Η σύζυγός του Μάγια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έτσι ο Σλοβένος σέντερ έλειπε δικαιολογημένα από την πρωινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου