Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος ο Καλαφατάκης!


Οι αποχωρήσεις από τον Ηρακλή έχουν πάρει τη μορφή ντόμινο, με την ΚΑΕ να δίνει επισήμως τέλος στη συνεργασία της με τον Γιώργο Καλαφατάκη. Φαβορί να τον αντικαταστήσει είναι ο Δημήτρης Γαλάνης.
Ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν εμφανίστηκε στη σημερινή προπόνηση του «Γηραιού» επικαλούμενος αρχικά λόγους ασθένειας, αλλά λίγο αργότερα η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ επισημοποίησε το διαζύγιο μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο Χανιώτης κόουτς είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από τον Ηρακλή μετά το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, όταν είχε δημοσιοποιήσει τις σκέψεις αποχώρησης. Το ποτήρι ξεχείλισε μετά τις κινήσεις… διάλυσης που έκανε τα τελευταία 24ωρα η διοίκηση και έτσι η ανακοίνωση που ανέφερε πως «Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Καλαφατάκη» ολοκλήρωσε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγιού.

Δύο μέρες μετά τη βαριά ήττα από τον Ηλυσιακό, που έφερε τον Ηρακλή σε δεινή βαθμολογική θέση, έχουν ήδη αποχωρήσει οι Καλαφατάκης, Παπανικολόπουλος, Πίτερς και η πόρτα ακόμα δεν έχει κλείσει...

Πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Καλαφατάκη είναι ο Δημήτρης Γαλάνης, καθώς η λύση να αναλάβει και πάλι ως υπηρεσιακός ο Κώστας Μέξας, δεν προκρίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου