Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Χωρίς άγχος για το 2-0 ο ΠΑΟΚ

Με «όπλο» την απουσία άγχους έπειτα από το 1-0 του πρώτου ματς της σειράς των μικρών τελικών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (7μ.μ., novasports 3) τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του και αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα πετύχει την δεύτερη νίκη για να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην τελική επικράτηση, έχοντας πάντα και το πλεονέκτημα της έδρας.

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και από τη στιγμή που ο αγώνας γίνεται στην έδρα του αντιπάλου, το πλεονέκτημα το έχει ο Άρης. Μετά και την πρώτη μας αναμέτρηση νομίζω ότι γνωριζόμαστε καλύτερα και οι δύο ομάδες, περιμένουμε ωστόσο κάποια πράγματα να γίνουν διαφορετικά στο παιχνίδι του Άρη. Το θέμα για μας είναι να μπορέσουμε να μείνουμε ήρεμοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι και σε αυτά που έχουμε πει, να μπορέσει η ομάδα να διαβάσει καλά το παιχνίδι και να παραμείνει ανταγωνιστική ως το τέλος», τόνισε ο Σούλης Μαρακόπουλος και συνέχισε: «Έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά δεν έχουμε χρόνο ούτε για να τα σκεφτούμε πολύ, ούτε φυσικά και για να ξεκουραστούμε. Σε κάθε περίπτωση θα παίξουμε για το καλύτερο».

Ο Γιώργος Δέδας από την πλευρά του δήλωσε: «Φάνηκε κι από το πρώτο παιχνίδι αυτής της σειράς ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά και πολλά πράγματα θα κριθούν στις λεπτομέρειες, τα λάθη και την ψυχραιμία. Θέλουμε να κάνουμε το 2-0, πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε, αλλά γνωρίζουμε και τις δυσκολίες που υπάρχουν πάντα σε ένα τέτοιο εκτός έδρας παιχνίδι, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι. Στο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας δουλέψαμε όσο καλύτερα γινόταν, ελπίζουμε ότι θα διορθώσουμε τα λάθη μας, θα είμαστε ήρεμοι και ψύχραιμοι και θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου