Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Θέλει όπως με Μπαρτσελόνα ο Ζοτς

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο τον Ολυμπιακό (10μ.μ., ΝΕΤ) για τον δεύτερο τελικό των playoffs κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τον κόσμο να θυμηθεί την ατμόσφαιρα που είχε το ΟΑΚΑ με την Μπαρτσελόνα.


Οι «πράσινοι» θέλουν να εξαργυρώσουν τη μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ και να φτάσουν στο... match ball για το 32ο πρωτάθλημά τους. Ο κόσμος έχει ετοιμάσει το sold out για την αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ κι ο «Ζοτς» τους ζητά να ετοιμάσουν και ατμόσφαιρα ανάλογη με αυτή στα playoffs της Ευρωλίγκας.
«Για εμάς θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Κανείς δεν πρέπει να σκέφτεται ότι είναι τόσο μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς επειδή πήραμε μία νίκη στον πρώτο τελικό.
Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα παίξουμε. Πάντα είναι καλό να παίζεις μπροστά στον δικό σου κόσμο.
Θέλουμε, όμως, να γίνει κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα», είπε αρχικά στο esake.gr ο προπονητής του «τριφυλλιού», για να συνεχίσει: «Από την πλευρά μας να έχουμε υψηλό βαθμό αυτοσυγκέντρωσης και από την πλευρά του κόσμου να μας βοηθήσει και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι.
Γιατί αυτό ήταν το καλύτερο παράδειγμα καλής ατμόσφαιρας και για το πώς ο κόσμος βοηθά πραγματικά. Θα επαναλάβω και κάτι που είπα μετά τον πρώτο τελικό: Στο ΣΕΦ υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα, τίποτα δεν συνέβη εκεί και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο: να δείξουμε ό,τι καλύτερο εντός και εκτός παρκέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου