Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σούμποτιτς: «Κερδίσαμε και την πίεση»

Η πίεση των παικτών του Άρη ήταν μεγάλη και ο Λευτέρης Σούμποτιτς ήταν ευχαριστημένος μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ παρά το ότι «δεν παίξαμε καλά». Μπάβτσιτς: «Για το διπλό».

Ο προπονητής του Άρη εξήγησε μετά την ήττα της ομάδας του ότι «περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας. Όπως και το πρώτο παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ. Οι παίκτες μου δε χάσανε το μυαλό τους όταν δεν μας βγήκαν κάποιες φάσεις.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν παίξαμε καλά, ωστόσο πήραμε μια σημαντική νίκη. Έχουμε μπροστά μας τρεις μέρες για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ήταν μεγάλη η πίεση γιατί αν χάναμε σήμερα ήταν πολύ δύσκολα να γυρίσουμε τις εις βάρος μας δύο νίκες».

Μπάβτσιτς: «Να κάνουμε το διπλό»

Ο Έντιν Μπάβτσιτς δήλωσε ότι «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά κοντά και οι δύο ομάδες. Αξίζαμε τη νίκη γιατί ήμασταν καλύτερα. Κάναμε το 1-1 και τώρα πάμε στην έδρα του αντιπάλου και πρέπει να κάνουμε ότι και σήμερα για να πάρουμε τη νίκη γιατί όπως ξέρουμε καλά πρέπει να κερδίσουμε εκτός έδρας για να κατακτήσουμε την τρίτη θέση. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς για τη στήριξη που μας πρόσφεραν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου