Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μαρκόπουλος: «Στις λεπτομέρειες»

Στην υπεροπλία του Άρης στις λεπτομέρειες του αγώνα στα κρίσιμα σημεία στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος που τόνισε και την αδυναμία του ΠΑΟΚ να διευρύνει το σκορ όταν είχε το προβάδισμα.

Ο κόουτς του «δικεφάλου» τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα πως «θεωρώ ότι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι όπως το πρώτο. Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, όμως στο τέλος ο Άρης ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και στα κρίσιμα σημεία. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ όταν ήμασταν από πάνω, αλλά δεν το κάναμε. Ελπίζουμε στη συνέχεια να είμαστε πιο δυνατοί για να διεκδικήσουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας».

Σε ερώτηση σχετικά με τα τρία φάουλ του Ντόζιερ και τη μη απόσυρση του απάντησε πως «όταν έχει τρία φάουλ ο παίκτης δεν είναι στη γραμμή επικινδυνότητας. Όταν έχεις ένα νεκρό διάστημα τότε μπορεί να δώσεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ήταν μια δική μου απόφαση γιατί εκείνη τη στιγμή είχε τρία φάουλ για αυτό και δεν τον έβγαλα. Εξάλλου έκανε και επιθετικό φάουλ κάτι που δεν περιμέναμε να γίνει».

Ντόζιερ: «Να διορθωθούμε»

Ο Ρόμπερτ Ντόζιερ εξήγησε για το ματς πως «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά σε μια καυτή η ατμόσφαιρα. Ήταν το ίδιο παιχνίδι με το προηγούμενο. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με τα ριμπάουντ».

Σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο τρίτο ματς είπε πως «πρέπει να επικοινωνούμε καλύτερα μεταξύ μας στην άμυνα και αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Κάνουμε γενικότερα καλά παιχνίδια. Είναι καλές και οι δύο ομάδες και δείχνουν ότι έχουν εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουνε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου