Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Μπροστά στην πρόκληση ο Μαυροειδής


Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για το πως αντιμετωπίζουν το μπάσκετ στην Ισπανία, για το break που πέτυχε η Μπιλμπάο στην έδρα της Ρεάλ στα ημιτελικά της ACΒ και φυσικά για τους ελληνικούς τελικούς.
Ο Έλληνας σέντερ της Μπιλμπάο ανέφερε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6 »: «Το κλίμα για να παίξεις είναι εξαιρετικό στην Ισπανία. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το γήπεδό μας είναι 9.500 θέσεων, έχει κατά μέσο όρο 8.500 στα παιχνίδια και ότι καθημερινά οι εφημερίδες αφιερώνουν επτά σελίδες στο μπάσκετ».
... για την πορεία της ομάδας του: «Είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Για να το κάνουμε, όμως, χρειαστήκαμε και τη βοήθεια του κόσμου, που μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες.
Και οι υπόλοιποι, όμως παρόλο που μας είχαν ξεγραμμένους στα προημιτελικά με τη Βαλένθια γιατί είχαμε μειονέκτημα είδαν ότι τα καταφέραμε. Τώρα έχουμε μπροστά τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας με τη Ρεάλ και την πρόκληση του να γράψουμε ιστορία, πηγαίνοντας στον τελικό», για να συνεχίσει για τη σειρά με τη Ρεάλ: «Είναι φαβορί η Ρεάλ, άλλωστε πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, με τεράστιους παίκτες. Κι εμείς, όμως, έχουμε δυνατούς παίκτες και παίζοντας πιο σκληρά, νομίζω ότι μπορούμε να τους χτυπήσουμε. Ο προπονητής μας (σ.σ. Φώτης Κατσικάρης) μας λέει ότι ήδη είναι μεγάλο αυτό που έχουμε καταφέρει και χωρίς άγχος, μπορούμε τώρα να το χαρούμε και να παίξουμε για τους εαυτούς μας και την πόλη που μας στηρίζει».
Σε ερώτηση για τις σειρές των τελικών της Α1 μεταξύ των «αιωνίων»: «Όλα τα λεφτά ήταν το μπρέικ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν φαβορί στην αρχή, αλλά πλέον τον έχει καταβάλει η ψυχολογία. Ακόμα κι αν ο Παναθηναϊκός δε νικήσει στο ΣΕΦ, θα το κάνει στο ΟΑΚΑ και τελικά θα κατακτήσει τον τίτλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου