Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Πυρ και μανία ο Σπανούλης!

Για διαφορετική αντιμετώπιση από πλευράς διαιτητών ανάμεσα στον ίδιο και τους συμπαίκτες του και τους παίκτες του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Βασίλης Σπανούλης.


Ο διεθνής γκαρντ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου κάνοντας παράπονα για τη διαιτησία.

«Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως και τα προηγούμενα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέσα στο πλάνο του προπονητή. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ. Ξέραμε πως η τρίτη περίοδος είναι η καλή περίοδος του Παναθηναϊκού. Δεν μείναμε συγκεντρωμένοι. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε σε 2-1 και να ξανάρθουμε εδώ», δήλωσε πριν μιλήσει για τη διαιτησία:
«Και εμείς παίκτες είμαστε. Και εμείς δημιουργούμε. Είναι αδύνατον σε ένα τέτοιο παιχνίδι οι βολές να είναι 31-9. Αυτό μας εκνεύρισε και έδωσε αυτοπεποίθηση στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι στο ΣΕΦ να παίρνουμε και εμείς τις βολές του Παναθηναϊκού. Στη φάση με τον Τσαρτσαρή ίσως να μην αντέδρασα σωστά. Αυτά συμβαίνουν στο παιχνίδι. Με τον Κώστα είμαστε φίλοι. Θέλουμε να ισχύουν τα ίδια κριτήρια.
Οι συμπαίκτες μου φοβούνται να παίξουν άμυνα. Άμα τους ρωτήσετε, αυτό θα σας πουν. Τα παιδιά δεν μπορούν να παίξουν άμυνα. Συμφωνώ πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι μεγάλης κλάσης, αλλά και εμείς παίκτες είμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου