Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Πρίφτης: «Προσεκτικοί με Βοσνία»

Η Eθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του Γ' ομίλου του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας τη Βοσνία (31/8, 6.00μ.μ), με τον Δημήτρη Πρίφτη να εστιάζει στην... επικινδυνότητα της πρώτης αντιπάλου της «επίσημης αγαπημένης» στη διοργάνωση.
Ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Ζούρου στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, τόνισε: «Η Βοσνία είναι πολύ έμπειρη ομάδα και με ιδιαίτερη συνοχή.

Διαθέτει αρκετούς παίκτες με πείρα σε επίπεδο Ευρωλίγκας, όπως οι Τελέτοβιτς, Μπαϊράμοβιτς και Ντόμερκαντ. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνους.

Αυτοί πλαισιώνονται και από κάποιους άλλους έμπειρους παίκτες, αλλά και νεαρούς που έχουν ενθουσιασμό και υψηλό κίνητρο.

Είναι σκληρή ομάδα, που της αρέσει να παίζει πολύ με τη σωματική επαφή.

Δύναμή της είναι οι ψηλοί της, που δεν είναι μόνο καλοί μέσα στη ρακέτα, αλλά διαθέτουν και καλό μακρινό σουτ, όπως ο Τελέτοβιτς, ο Μπαϊράμοβιτς και ο Μπάβτσιτς.

Στην περιφέρεια ο Ντόμερκαντ είναι ο κύριος εκφραστής σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, ενώ ο Βασίλιεβιτς είναι πολύ οργανωτικός.

Είναι γενικά αντίπαλος που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Κάθε παιχνίδι πρεμιέρας έχει ιδιαιτερότητες και θα πρέπει με ηρεμία, καθαρό μυαλό και πολλή ενέργεια να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι δίνοντας το 100% και ταυτόχρονα απολαμβάνοντας τον αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου