Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Χάτζιτς: «Σεβασμό στην Ελλάδα»


Ο Σαμπίτ Χάτζιτς αναγνωρίζει την σαφή δυσκολία της προσεχούς (31/8, 6.00μ.μ, ΕΤ-1) αναμέτρησης με την Ελλάδα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βοσνίας να θεωρεί ότι η ενδεχόμενη πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ θα ισοδυναμεί με την κατάκτηση... μεταλλίου.
Ο τεχνικός της εθνικής Βοσνίας, Σαμπίτ Χάτζιτς, μιλώντας αρχικά για την επικείμενη αναμέτρηση με την «επίσημη αγαπημένη», τόνισε: «Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ελληνική ομάδα. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, χωρίς να έχει το μεγάλο αστέρι, αλλά με όπλο της την ομαδικότητα και το συλλογικό παιχνίδι.

Αυτή είναι η μεγάλη της δύναμη. Εμείς είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε πως έχουμε πολύ δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αν μας δώσουν την ευκαιρία να τους κερδίσουμε, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Είχαμε κάποια προβλήματα στην περιφέρεια, καθώς ο Γκόρντιτς και ο Νέσοβιτς ήταν τραυματίες, αλλά τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Στόχος μας είναι να περάσουμε στον δεύτερο γύρο και για να το πετύχουμε θα χρειαστούμε τρεις νίκες. Αν τα καταφέρουμε, θα είναι σαν να έχουμε πάρει μετάλλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου