Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Προπόνηση ενόψει συνέχειας

Η Τουρκία χρειάστηκε να τρέξει ένα επιμέρους σκορ 16-2 στην τέταρτη περίοδο για να επικρατήσει της Ισπανίας (57-65) σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα προπόνησης αφού η πρόκριση και των δύο έχει «σφραγιστεί».

Η Πολωνία έκανε ένα δώρο στην Τουρκία πριν την αναμέτρηση χαρίζοντάς την πρόκριση στην επόμενη φάση ως τρίτη. Η Ισπανία είχε εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου κι έτσι η μεταξύ τους αναμέτρηση θα ήταν ευκαιρία για μια καλή προπόνηση.

Η Ισπανία με τον Μαρκ Γκασόλ (ο αδελφός του Πάου δεν αγωνίστηκε) να πετυχαίνει νωρίς εννέα πόντους κατάφερε να προηγηθεί (19-10, 10'), αλλά ο Πρέλντιζιτς στη συνέχεια με δύο πρωσοπικά του σερί 5-0 φρόντισε να εξαφανίσει τη διαφορά. Οι Τούρκογλου και Ασίκ φρόντισαν να φέρουν ισορροπία στο παιχνίδι, αλλά ο Καλδερόν τους χάλασε τα σχέδια στέλνοντας τους «φούριας ρόχας» στα αποδυτήρια στο +3.

Η επιστροφή ήταν υπέρ της Ισπανίας που είχε πάντα ένα μικρό προβάδισμα μέχρι τρία λεπτά πριν από το τέλος! Η Τουρκία όμως στο τέλος έτρεξε επιμέρους σκορ 16-2 ανέτρεψε την εις βάρος της διαφορά και πήρε πανάξια τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου